Videos Of AKA Allegedly Assaulting His Late Fiancee, Nellie Physically Causes Uproar

Hours after Kiernan Forbes who is known as AKA denied having a hand in his fiancee, Nellie Tembe’s death, videos of him allegedly assaulting his fiancee has hit the internet.

These videos have caused a massive uproar on social media as many social media users have shared their thoughts about it.

One of the videos were shared with the caption;

“”Look at all of these, look at all of this, somebody here under the influence, trying to jump off the balcony, I have a witness that I did not fight back” Is this Nellie on the floor? The voice, is it your fav rapper?”

"Look at all of these, look at all of this, somebody here under the influence, trying to jump off the balcony, I have a witness that I did not fight back"

Is this Nellie on the floor? The voice, is it your fav rapper? pic.twitter.com/HAvu7S6lT3

— YaseB 🇸🇿 (@ThisIsColbert) May 9, 2021

In another post, the video was shared with the caption;

“Cassper warned us, according to Rea, Scoop did too “confidentially” If this is Nellie – I am sorry but your fav will disappear for a very long time.”

Cassper warned us, according to Rea, Scoop did too "confidentially" 😂

If this is Nellie – I am sorry but your fav will disappear for a very long time. pic.twitter.com/dfbGnJH7mt

— YaseB 🇸🇿 (@ThisIsColbert) May 9, 2021

😪💔Choose your partners wisely ladies and gentlemen 💔

Anele | Cassper | Nellie | Bonang | Scoop pic.twitter.com/DLb5RUYWrz

— The People’s Bae ⚪️ (@Prince_BKay) May 9, 2021

Why people act surprised that KIERNAN was abusive & try to defend him?
Didn't he slapped cassper?
Didn't he kicked a fan?
Didn't he kicked bonang out of a hotel?
Didn't he shamed Zinhle?
& u say he kicked that door to save Anele?
Save her frm what?Frm his abusive behaviour right? pic.twitter.com/hRJtU9TIy4

— Ikhehla le china (@IkhehlaLeChina) May 9, 2021

If he can break the door like that, it means he was going to break Cassper in that boxing match Moes!! 🙆🏿‍♂️
Anele Kiernan pic.twitter.com/oYp3ZnvRtx

— dobs 🌍 (@1dobs) May 9, 2021

Denying having a hand in the death of Nellie, AKA said;

“IT IS A SAD DAY WHEN I FIND MYSELF HAVING TO SPEAK TO THE NATURE OF MY RELATIONSHIP WITH ANELE. WHAT MAKES IT EVEN SADDER IS THE KNOWLEDGE THAT SOME OF THE PEOPLE, SHE AND I LOVED & ENTRUSTED WITH OUR DEEPEST TROUBLES, ARE NOW USING THOSE AS WEAPONS TO SET A NEGATIVE NARRATIVE ON MY CHARACTER.

I AM A PASSIONATE AND EMOTIONAL PERSON. WHAT I WILL NOT DO AND STAND FOR IS WATCHING PEOPLE ATTEMPT TO DISPARAGE MY NAME AND IMPORTANTLY, ANELE’S CHARACTER TO SUIT A NARRATIVE WE BOTH NEVER SIGNED UP FOR.

WE ENJOYED A BEAUTIFUL, YET CHALLENGING RELATIONSHIP THAT AT TIMES WAS TUMULTUOUS, LIKE ALL RELATIONSHIPS. MADE WORSE BY THE PRESSURES OF BEING IN THE PUBLIC EYE, WHICH WE TOO PLAYED UP TO.

AS NUMB AS I WAS AT ANELE’S FUNERAL, I TOOK IN EVERY WORD IMPARTED, THE DIRECT ONES AND ALL THOSE FILLED WITH INNUENDOS. I WILL NOT BE A PART OF SPEAKING ON OR EXPOSING OUR TROUBLES AS A COUPLE, TO DEFEND MYSELF FROM ONE-SIDED VIEWS THAT ARE PORTRAYED OUT OF THEIR FULL CONTEXT. EVERY STORY HAS TWO SIDE AND SO DOES EVERY VIDEO, IMAGE AND MESSAGE…

I AM FULLY AWARE OF WHO THE ‘SOURCES’ ENGAGING MEDIA ARE AND WHAT THEIR INTENTION IS, WHICH IS TO INFLUENCE THE SAPS INQUEST – WHICH IS THE INVESTIGATING OFFICER HAS STATED NUMEROUS TIMES TO MY LEGAL TEAM AND TO THEM, THAT I KIERNAN JARRYD FORBES, HAVE NOT BE NAMED TO BE A SUSPECT, BUT HAVE BEEN NOTHING BUT A COOPERTATING WITNESS.

WHAT I WILL SAY AS MY TRUTH; I WAS AND STILL MADLY IN LOVE WITH A GIRL, CARRYING WHATEVER PAST TRAUMAS SHE FACED BEFORE I MET HER.

I OWN UP TO MY PAST AND CURRENT TRAUMAS, AND THUS I HAVE SUBMITTED MYSELF TO PSYCHOLOGICAL AND SPIRITUAL COUNSELLING FOR MY OWN BENEFIT AND GROWTH.

I HOPE EVERYONE AFFECTED BY ANELE’S TRAUMATIC PASSING DOES THE SAME FOR THEMSELVES, INDIVIDUALLY AND COLLECTIVELY, SO THAT WE MAY ALL AFFORD HER SPIRIT THE REST SHE DESERVES AND COME TO TERMS WITH THE CHOICE SHE MADE THAT FATEFUL MORNING OF 11 APRIL.”

ncG1vNJzZmivp6x7qLTGqKqsoaBjsLC5jq%2BgnZ2fqHqwsoyaopplkaG5prPEnaOyZZGowKLBy62gp59dnba0ecuaq55llp6ur6%2FEnmSnnZyhtqZ5z6GwrKGTlrmtxYycmK6rlah6trzRqJirZw%3D%3D